بسیاری از افراد در صدد این هستند تا بدانند کنجد را با چی بخوریم تا فواید بیشتری را به بدن برساند.
این دانه ها علاوه بر مصارف آشپزی، دارای خواص مغذی، پیشگیرانه و درمانی هستند که آن ها را در طب سنتی قابل استفاده می کند.
روغن دانه کنجد منبع غنی از مواد مغذی گیاهی مانند اسیدهای چرب امگا 6، آنتی اکسیدان های فنولیک فلاونوئید، ویتامین ها و فیبر غذایی است.
بنابراین، این دانه ها فواید مختلفی را ارائه می دهند.
یکی از محصولات کشاورزی استان گلستان کنجد می باشدو امروزه بازار فروش خوبی را به خود متعلق نموده است.
مزایای سلامتی دانه کنجد شامل موارد زیر است:
دانه های کنجد منبع خوبی از پروتئین رژیمی هستند و اسیدهای آمینه با کیفیت بالا 20 درصد دانه را تشکیل می دهند.
بنابراین، آنها برای تشکیل بخشی از یک رژیم غذایی گیاهی با پروتئین بالا عالی هستند.
مریم گلی نیز یکی از محصولاتی است که همانند کنجد خواص بسیار زیادی را دارا می باشد.
فقط آنها را روی سالاد، سبزیجات و رشته فرنگی خود بپاشید.
دانه کنجد سیاه باعث افزایش انرژی، تغذیه مغز و کند کردن پیری می شود.
مصرف منظم دانه کنجد سیاه می تواند به کاهش علائم کمردرد، مفاصل دردناک یا سفت و سفت و ضعف در مفاصل کمک کند.
مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان در استانهای متعدد وجود دارد و به شما این امکان را می دهد تا این محصول را به راحتی تهیه نمایید.
- منابع:
- تبلیغات: