مغز گردو هیرشا یک آجیل فوق العاده مغذی است آنها فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری دارند و به طور قابل توجهی چربی های سالم امگا 3 بیشتری نسبت به سایر آجیل های معمولی دارند.

افزایش سطح کلسترول و تری گلیسیرید LDL “بد” مدتهاست که با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است ثابت شده است که خوردن منظم گردو باعث کاهش سطح کلسترول می شود.

به عنوان مثال، در یک مطالعه اخیر بر روی 194 بزرگسال سالم، خوردن 1.5 اونس (43 گرم) گردو در روز به مدت هشت هفته باعث کاهش 5 درصدی کلسترول کل، 5 درصدی کاهش کلسترول LDL و 5 درصدی کاهش تری گلیسیرید در مقایسه با کاهش شد.

همچنین افرادی که گردو می خورند تقریباً 6 درصد کاهش آپولیپوپروتئین B داشتند که نشان دهنده تعداد ذرات LDL در خون شما است وقتی آپولیپوپروتئین-B بالا باشد، یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی است.

گردو

این پروفایل غنی از مواد مغذی به بسیاری از فواید سلامتی مرتبط با گردو کمک می کند، مانند کاهش التهاب و بهبود عوامل خطر بیماری قلبی.

دانشمندان هنوز در حال کشف راه های زیادی هستند که فیبر و ترکیبات گیاهی گردو، از جمله پلی فنول ها، ممکن است با میکروبیوتای روده شما تعامل داشته و به سلامت شما کمک کند.

این احتمال وجود دارد که در سال‌های آینده بیشتر درباره گردو بشنوید زیرا مطالعات بیشتری در مورد اثرات مفید آن برای سلامتی تحقیق می‌کنند با این حال، دلایل زیادی وجود دارد که امروزه آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

آنها در منطقه مدیترانه و آسیای مرکزی منشا گرفته اند و برای هزاران سال بخشی از رژیم غذایی انسان بوده اند این آجیل ها سرشار از چربی های امگا 3 هستند و نسبت به سایر غذاها حاوی مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان هستند خوردن گردو ممکن است سلامت مغز را بهبود بخشد و از بیماری قلبی و سرطان جلوگیری کند.

گردو اغلب به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف می شود، اما می توان آن را به سالاد، پاستا، غلات صبحانه، سوپ و محصولات پخته شده نیز اضافه کرد.

آنها همچنین برای تهیه روغن گردو استفاده می شوند یک روغن گران قیمت آشپزی که اغلب در سس های سالاد استفاده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *