هم لیمو و لیمو ترش ورقه ای خشک هم لیموترش به طور منظم به عنوان لیموناد یا لیموترش، معادل آن، یا به عنوان چاشنی نوشیدنی هایی مانند چای سرد یا نوشابه، با یک تکه در داخل یا روی لبه لیوان سرو می شود.
با این حال، فقط لیمو در لیکور ایتالیایی Limoncello استفاده می شود. یک تکه لیمو نیز اغلب برای طعم دادن به آب استفاده می شود.
آب لیمو معمولاً روی ظروف ماهی فشرده می شود. آب اسیدی طعم آمین ها را در ماهی با تبدیل آنها به نمک های آمونیوم غیرفرار خنثی می کند.
علاوه بر این لیمو ترش توسرخ آب لیمو به طور گسترده ای همراه با سایر مواد، هنگام خواباندن گوشت قبل از پختن مورد استفاده قرار می گیرد: اسیدی که توسط آب تهیه می شود
تا حدی فیبرهای کلاژن سخت موجود در گوشت را هیدرولیز می کند (گوشت را نرم می کند). با این حال، آب میوه آنطور که معمولاً تصور میشود، آنتیبیوتیک مؤثری نیست.
آب لیمو لیمو ترش تلخ را نیز روی میوه های بریده شده مانند سیب می پاشند تا از اکسیداسیون جلوگیری شود که در غیر این صورت میوه را به سرعت تیره می کند و اشتها آور آن کمتر می شود.
برخی از افراد دوست دارند لیمو را به عنوان میوه بخورند، اما پس از آن باید آب مصرف شود تا اسید سیتریک و شکر از دندان ها شسته شود، که در غیر این صورت ممکن است باعث پوسیدگی دندان و بسیاری از بیماری های دندانی دیگر شود. می توان از آن به تنهایی یا با پرتقال برای تهیه مارمالاد استفاده کرد.
100 میلی لیتر آب لیمو حاوی تقریباً 50 میلی گرم ویتامین C و 5 گرم اسید سیتریک است.
در طب آیورودا اعتقادی وجود دارد که یک فنجان آب داغ با آب لیمو در آن کبد را مقوی و تصفیه می کند.
یک آزمایش رایج مدرسه که شامل لیمو است، اتصال الکترودها و استفاده از آنها به عنوان باتری برای تامین انرژی یک چراغ است.
الکتریسیته لیمو ترش رودان تولید شده همچنین ممکن است برای به حرکت درآوردن موتوری برای حرکت لیموها (روی چرخ ها) مانند ماشین یا کامیون استفاده شود.
این آزمایش ها با میوه های دیگر مانند سیب و سیب زمینی نیز کار می کند.
- منابع:
- تبلیغات:
- محصولات چرم از پوست حیوانات تولید می شود؟
- شکر قهوه ای با این همه خواص چگونه تولید می شود؟
- روش های درست سرمایه گذاری که شما را ثروتمند می کند
- فردی که با یک سرنگ توانست در زیر آب به شنا بپردازد!