عدس کیلویی 1401 به عنوان یک جایگزین گوشت مقرون به صرفه در ایالات متحده در طول جنگ جهانی دوم محبوبیت پیدا کرد امروزه آنها در آشپزخانه ها به عنوان یک پروتئین گیاهی مغذی رشد می کنند که می تواند برای هر نوع غذا یا طعمی مناسب باشد.
این حبوبات کوچک و بدون گلوتن دارای یک پانچ سالم هستند عدس سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است، بدون چربی یا کلسترول گوشت قرمز.
اگر می خواهید یک شام سریع و مقوی پیدا کنید و از خود می پرسید: آیا سوپ عدس برای من خوب است؟ پاسخ بله است تنها تصمیم این است که از چه رنگ عدس استفاده کنیم!
متخصص تغذیه Elyse Homan، RD، میگوید: «عدس از قدیم الایام وجود داشته است، اما مدتی طول کشید تا متوجه شویم چقدر برای بدن ما قدرتمند است.
آنها دیگر فقط یک جایگزین ارزان برای گوشت نیستند آنها می توانند پایه ای برای انواع وعده های غذایی باشند و تفاوت واقعی در سلامت شما ایجاد کنند.
هومن درباره فواید عدس و اینکه چگونه می تواند از سلامت شما حمایت کند صحبت می کند.
عدس دانه های خوراکی از خانواده حبوبات است. آنها مانند لوبیا و نخود در غلاف رشد می کنند رایج ترین انواع عبارتند از:
عدس قهوهای: کمهزینهترین نوع عدس، عدس قهوهای است که سفت میماند و آن را به جایگزینی آسان برای لوبیا سیاه در برگر و سوپ تبدیل میکند.
عدس سبز: این عدسهای آجیلی هنگام پخت سفت میمانند. آنها به خصوص در سالاد خوب هستند.
عدس قرمز: سریع ترین پخت، این عدس ملایم و شیرین هنگام پخت نرم می شود، بنابراین می توانید از آن در پوره و دال هندی استفاده کنید عدس در سایه های زرد و نارنجی نیز موجود است.
عدس سیاه: ریزترین نوع، این عدس تقریبا شبیه خاویار است در واقع به آنها عدس بلوگا می گویند وقتی صحبت از فواید عدس برای سلامتی به میان میآید، کمی پیشرفت میکند. نصف فنجان عدس پخته شده حاوی 140 کالری و 12 گرم پروتئین است.