روغن زیتون رقیق: روغن زیتون فوق بکر یکی از انواع روغن گیاهی است که بیشترین توجه را در دنیای روغن زیتون به خود جلب کند، اما عموی “سبک” آن حاوی بسیاری از همان خواص تقویت کننده سلامتی است.
روغن زیتون سبک دارای نقطه دود بسیار بالاتری در حدود 470 درجه فارنهایت (243 درجه سانتیگراد) است. بنابراین، برای پخت و پز در دمای بالا، مانند تفت دادن، کباب کردن و کباب کردن، ایده آل تر است.
روغن زیتون سبک را می توان در پخت نیز استفاده کرد، اما توجه داشته باشید که طعم آن ممکن است بی نظیر باشد. و گول اسمش را نخورید. این روغن زیتون کالری کمتری نسبت به انواع دیگر ندارد. در عوض، “نور” به طعم خنثی تر آن اشاره دارد.
روغن نارگیل: مانند بسیاری از روغن های دیگر، نارگیل در دو نوع وجود دارد: تصفیه شده یا تصفیه نشده (همچنین به عنوان “بکر” شناخته می شود).
روغن نارگیل تصفیه شده دارای نقطه دود 450 درجه فارنهایت (232 درجه سانتیگراد) است. برای تفت دادن یا برشته کردن خوب عمل می کند و طعم خنثی و سبک نارگیلی دارد.
از سوی دیگر، روغن نارگیل بکر طعم نارگیل را ارائه می دهد و می تواند در دمای تا 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) استفاده شود. هر دو نیز برای پخت با نسبت 1:1 برای کره یا روغن های دیگر مناسب هستند.
اخیراً روغن نارگیل در مورد سلامتی آن بحث و جدل داشته است، بنابراین تجزیه و تحلیل ما را در مورد شواهد پیرامون فواید سلامتی آن بررسی کنید.
کانولا و سایر روغن های گیاهی: در حال حاضر روغن کانولا یکی از مواد اصلی آشپزخانه است که در دهه 1970 توسط محققان دانشگاه مانیتوبا ساخته شد از این رو پیشوند “can” برای کانادا است.
در حالی که روغنهای گیاهی دیگر از ترکیبی از سبزیجات به دست میآیند (که بسته به برچسبگذاری ممکن است یک راز باقی بماند)، روغن کانولا همیشه از گیاهان کلزا به دست میآید.
فرآیند تصفیه روغن های کانولا و سایر روغن های گیاهی طعم خنثی و نقطه دود متوسط تا بالای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) را به آنها می دهد. این باعث می شود آنها برای سرخ کردن، سرخ کردن، کباب کردن، سرخ کردن و پختن مفید باشند.
اطلاعات بهداشتی در مورد کانولا و سایر روغن های گیاهی می تواند متناقض باشد، بنابراین راهنمای ما را در مورد فواید و مضرات آنها بررسی کنید.