لوبیا چیتی بزرگ می تواند در تامین انواع مواد مغذی برای افرادی که این رژیم ها را دنبال می کنند، نقش داشته باشد.

تعداد فزاینده‌ای از مردم از رژیم‌های غذایی خاص مانند رژیم‌های گیاه‌خواری، وگان و بدون گلوتن پیروی می‌کنند در حالی که هر رژیم غذایی خاصی نیازهای متفاوتی دارد، یک عامل مشترک در میان آنها این است که غذاهای خاصی که معمولاً مواد مغذی حیاتی را فراهم می کنند حذف می شوند.

برای مثال، افراد مبتلا به بیماری سلیاک باید رژیم غذایی بدون گلوتن، پروتئینی که در بسیاری از محصولات غلات وجود دارد، مصرف کنند.

آنها باید این محصولات را از رژیم غذایی خود حذف کنند، که خطر کمبود چندین ویتامین B و سایر مواد مغذی که معمولاً در غلات یافت می شوند را افزایش می دهد.

لوبیا

لوبیاها به طور طبیعی غذای بدون گلوتن هستند و بسیاری از همان ویتامین ها و مواد معدنی را که اغلب در محصولات غلات غنی شده از جمله تیامین، ریبوفلاوین، فولات، آهن و فیبر یافت می شوند، فراهم می کنند.

آرد لوبیا ممکن است به ویژه برای کسانی که از رژیم های بدون گلوتن پیروی می کنند مفید باشد زیرا آرد لوبیا را می توان با آردهای دیگر بدون گلوتن مانند برنج یا آرد تاپیوکا ترکیب کرد.

کسانی که از رژیم های گیاهی یا وگان پیروی می کنند، برای تامین مواد مغذی مهمی که اغلب در محصولات حیوانی یافت می شوند، مانند پروتئین، آهن و روی، به غذاهای گیاهی وابسته هستند.

در حالی که گیاهخواران ممکن است لبنیات یا تخم مرغ مصرف کنند، کسانی که از رژیم غذایی وگان پیروی می کنند هیچ محصول حیوانی مصرف نمی کنند.

کسانی که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند ممکن است چربی اشباع شده کمتر، کلسترول و فیبر رژیمی بیشتری بخورند.

با این حال، افرادی که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند ممکن است کمبود ویتامین B-12، ویتامین D، کلسیم یا چربی های امگا-3 داشته باشند، مگر اینکه مکمل های مناسب را مصرف کنند.

لوبیاها می توانند بخش ارزشمندی از هر رژیم غذایی گیاهی باشند زیرا سرشار از چندین ماده مغذی هستند و به عنوان جایگزین گوشت عمل می کنند و در صورت جفت شدن با غلات حاوی مکمل کامل اسیدهای آمینه هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *