یک سیب در تره بار با اندازه متوسط با قطر حدود 3 اینچ و وزن 169 گرم (گرم) 4.06 گرم فیبر مورد اعتماد را تامین می کند این حدود 11 تا 14 درصد منبع مورد اعتماد نیاز روزانه یک بزرگسال بسته به سن و جنس آنها است.
یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که خوردن دو سیب خام در روز به مدت 8 هفته باعث کاهش سطح کلسترول در افراد سالم می شود با این حال نوشیدن آب سیب شفاف تاثیر مشابهی نداشت.
بنابراین نویسندگان مطالعه به این نتیجه رسیدند که فیبر موجود در سیب است که به کاهش کلسترول کمک می کند.
به نظر می رسد فیبر به مدیریت فشار خون کمک می کند که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که در کنار سایر آنتی اکسیدان ها ممکن است در محافظت از برخی از جنبه های سلامت قلب نقش داشته باشد.
ویتامین C همچنین برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی لازم است، که ممکن است به دفاع از بدن در برابر عفونت ها و بیماری ها کمک کند.
یک مطالعه در سال 2021 نشان داد افرادی که از میوه های کامل مانند سیب در رژیم غذایی خود استفاده می کردند نسبت به افرادی که میوه نمی خورند 36 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در 5 سالگی قرار داشتند.
بر اساس منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) افرادی که بیشترین فیبر را مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.
افرادی که قبلاً دیابت دارند و رژیم غذایی با فیبر بالا دارند نیز ممکن است سطح قند خون پایینتری داشته باشند.
انجمن دیابت آمریکا خوردن میوه های تازه، از جمله سیب را برای سیر کردن یک دندان شیرین و تامین تغذیه توصیه می کند با این حال این سازمان به مردم یادآوری می کند که محتوای کربوهیدرات موجود در میوه را در نظر بگیرند.
100 گرم سیب خام گرانی اسمیت حاوی 13.2 گرم منبع مطمئن کربوهیدرات است که 10.6 گرم آن شکر است.
با این حال فیبر غذایی و سایر مواد مغذی را نیز فراهم می کند. این بدان معناست که به عنوان یک میان وعده شیرین فواید سلامتی بیشتری دارد.