پیازها اعضای خانواده آلیوم هستند، سرده ای از گیاهان تند که شامل سیر، تره فرنگی، پیازچه، رمپ و صدها گونه دیگر است. حتی در بین پیازها انواع بسیار بسیار متنوعی وجود دارد که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند اگر بخواهید یک شخصیت پیاز متمایز است.
پیاز زرد طلایی یکی از انواع پیازهایی است که در بازار طرفداران زیادی دارد.
اما از آنجایی که ما نمیتوانیم در یک مقاله همه چیزها (همه یومها؟) را پوشش دهیم، تنها کسری از مواردی را که اغلب به آنها دسترسی داریم به سه دسته غیررسمی تقسیم کردهایم:
پس ما چه چیزهایی را در مورد انواع مختلف پیاز دوست داریم؟ و در چه شرایطی یکی را بر دیگران ترجیح می دهیم؟ اینها سوالات بزرگ زمان ما … یا حداقل آخرین جستجوی شما در گوگل هستند.
در اینجا چیزی است که شما باید در مورد متفاوت بدانید.از آنجایی که آنها پس از برداشت، معمولاً در اواخر تابستان، درمان می شوند (یعنی برای خشک شدن) اگر به درستی نگهداری شوند، ماه ها در آشپزخانه شما باقی می مانند.
در فروشگاه مواد غذایی احتمالاً آنها را با رنگ (سفید، زرد و قرمز) برچسب گذاری می کنند، اما در بازار کشاورزان، ممکن است نام های مناسبی مانند قهوه های استرالیایی یا رد زپلین ها را ببینید.
از نظر تندی، سفید به طور کلی ملایم ترین، قرمز تندترین، و زرد جایی در میان است. و در حالی که ما رنگ زرد را برای پخت و پز، سفید را برای تزئین، و قرمز را برای ترشی کردن، کباب کردن و هر چیز دیگری ترجیح می دهیم، آنها معمولاً قابل تعویض هستند: جابجایی بین آنها غذا را خراب نمی کند، حتی اگر کمی طعم یا ظاهر آن را تغییر دهد.
اگر دستور غذا مشخص نشده باشد، به احتمال زیاد به یکی از این وفاداران قدیمی (که پیاز زرد طلایی نیز نامیده می شود) نیاز است.
در واقع، نزدیک به 90 درصد از پیازهای ذخیرهسازی شده در ایالات متحده زرد رنگ هستند. آنها در حالت خام شدید هستند اما زمانی که سرخ شده، بریان یا کاراملی شوند، ملایم هستند.