زیتون شور حلب متعلق به قرن پانزدهم هجری در اهرام مصر کشف شد

هر زیتون شور حلب را با یک سنگ تمیز و صاف یا کف صاف یک فنجان یا کاسه مقاوم خرد کنید در اینجا در اسپانیا، یافتن تخته هایی با یک منطقه برای خرد کردن زیتون و یک منطقه دیگر برای بریدن آسان زیتون ها در یک زمان از 4 طرف معمول است.

اولین قدم این است که زیتون ها را خیس کنید تا تلخی آن از بین برود در حالی که می توانید این کار را با زیتون کامل انجام دهید، این روند زمان بسیار زیادی طول می کشد.

بنابراین، برای تسریع روند، یا زیتون ها را خرد می کنیم یا با چاقو داخل آن ها می بریم.

ابتدا، هر گونه میوه آسیب دیده را از برداشت زیتون خود حذف کنید، از جمله میوه هایی که سوراخ های واضحی در آنها وجود دارد آنها احتمالاً لارو مگس میوه زیتون را دارند!با سوراخ کردن پوست زیتون، گوشت آن نمایان می شود و ترکیبات تلخ آن راحت تر در آب پخش می شود.

زیتون

اگر به چیزی مشابه دسترسی ندارید، می توانید از یک چاقوی خرد کن (یا یک چاقوی تیز دیگر) برای بریدن در هر زیتون استفاده کنید، ترجیحاً چندین شکاف در هر یک ایجاد کنید.

اگر عجله دارید و می خواهید زیتون را در سریع ترین زمان ممکن بخورید، زیتون کوبیده بهترین انتخاب است زمانی که زیتون ها خرد می شوند، معمولاً به سرعت و در عرض چند روز درمان می شوند.

زیتون های ورقه شده چند روز بیشتر طول می کشد تا درمان شوند، اما معمولاً کمی بیشتر از زیتون های خرد شده نگهداری می شوند.

پس از له شدن یا بریدن زیتون ها، آن ها را در ظرف های شیشه ای بزرگ قرار دهید و روی آن ها را با آب بپوشانید هر روز، آب را با ریختن آب قدیمی و اضافه کردن آب جدید و بدون کلر تغییر دهید.

بعضی ها مقداری نمک به آب اضافه می کنند اما این کاملا اختیاری است.من این کار را به هر دو صورت انجام داده ام و تفاوت چندانی در محصول نهایی مشاهده نکرده ام.

در روزهای اول، آبی که روی زیتون ها می ریزید. احتمالا رنگ قهوه ای خواهد داشت. آن طبیعی است