محتوای پلی فنول کل با استفاده از روش Folin-Ciocâlteu در بلوط کمی تغییر یافته ارزیابی شد.

استخراج نمونه های میوه بلوط از 1 گرم نمونه (پودر بلوط) انجام شد که متانول (01/0 درصد HCl) به آن اضافه شد و نمونه سانتریفیوژ شد و به دنبال آن استخراج متوالی، فیلتراسیون، تبخیر چرخشی، بازیافت در متانول (10 میلی لیتر) و نمونه انجام شد.

نگهداری در دمای 20- درجه سانتی گراد تا تجزیه و تحلیل پلی فنل ها.

مقدار 25 میکرولیتر نمونه (عصاره) با 8/1 میلی لیتر آب مقطر و 120 میکرولیتر معرف فولین-سیوکالتو در یک ویال شیشه ای مخلوط شد.

محلول Na2CO3 7.5% در آب مقطر (340 میکرولیتر) 5 دقیقه بعد اضافه شد تا از شرایط اولیه (PH 10) برای واکنش ردوکس بین ترکیبات فنلی و معرف Folin-Ciocâlteu اطمینان حاصل شود.

نمونه ها به مدت 90 دقیقه در دمای اتاق انکوبه شدند.

از متانول به عنوان نمونه شاهد استفاده شد. جذب در 750 نانومتر با استفاده از اسپکتروفتومتر Shimadzu UV-VIS 1700 اندازه گیری شد.

بلوط

منحنی کالیبراسیون بر اساس غلظت‌های 0.25، 0.50، 0.75 و 1 mg mL-1 اسید گالیک ترسیم شد.

محتوای پلی فنل کل در معادل های اسید گالیک (GAE)-mg GAE 100g-1 بیان شد.
آنالیزهای میکروبیولوژیکی
پتانسیل ضد باکتریایی عصاره های آبی در شرایط آزمایشگاهی در برابر سویه های مرجع زیر ارزیابی شد: استافیلوکوکوس اورئوس ATCC® 6538P، باسیلوس سرئوس ATCC® 14579، اشرشیاکلی ATCC® 25922، سالمونلا انتریتیدیس ATCC® 130076.
سویه های میکروبی 18-24 ساعت برای تهیه تلقیح استفاده شد.

کلنی یکسان در شرایط استریل برای به دست آوردن تلقیح معلق شدند. اندازه تلقیح بر اساس نفلومتریک با استفاده از مقیاس مک فارلند استاندارد شد.

برای آزمایش های غربالگری ضد باکتری در مورد عصاره های گیاهی، منابع مختلف کتابشناختی مقادیر متفاوتی از تلقیح باکتریایی را نشان می دهد.

در مورد مطالعه حاضر، تلقیح باکتریایی مورد استفاده تلقیح (1) بود – عدد 0.5 در مقیاس مک فارلند (کدورت مربوط به غلظت تقریباً 1.5 × 108 CFU / میلی لیتر است).

مقدار 0.5 برای تست حساسیت آزمایشگاهی عوامل ضد میکروبی مصنوعی نشان داده شده است. تلقیح باکتریایی به طور مساوی روی مولر هینتون آگار توزیع شد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *