برخی از افراد هضم برخی از انواع خیارشور ریز را سخت می دانند منبع مورد اعتماد.

یک منبع نشان می دهد که هضم خیار معمولی و بزرگ موجود در اکثر قفسه های مواد غذایی برای اکثر مردم آسان است.

خیار دارای ویتامین K نسبتا بالایی است خوردن بیش از حد خیار می تواند بر نحوه لخته شدن خون افراد تأثیر بگذارد.

افرادی که از وارفارین (کومادین) یا داروهای رقیق کننده خون مشابه استفاده می کنند، نباید بدون مشورت با پزشک، مصرف خیار را به طور چشمگیری یا ناگهانی افزایش دهند.

برخی افراد واکنش آلرژیک به خیار را گزارش کرده اند. هر کسی که آلرژی شناخته شده ای دارد باید از هرگونه تماس با خیار خودداری کند.

اگر فردی مشکلات تنفسی داشته باشد، نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک شدید است که می تواند زندگی را تهدید کند.

 

خیار

مصرف برخی از کوکوربیتاسین ها برای افراد سمی است برای مثال خوردن کدو بطری در برخی افراد باعث بیماری شده است.
با این حال، غلظت کوکوربیتاسین در خیار معمولی بعید است که مسمومیت ایجاد کند.

هر سال، گروه کاری محیط زیست (EWG) فهرستی از میوه ها و سبزیجات با بالاترین سطح باقیمانده آفت کش ها را تهیه می کند.

EWG خرید خیار ارگانیک را برای کاهش خطر قرار گرفتن در معرض آفت کش ها پیشنهاد می کند پرورش خیار در خانه گزینه دیگری است.

افرادی که باغی دارند که آفتاب زیادی دارد و خاکی با زهکشی خوب دارد ممکن است بخواهند خیار بکارند به این ترتیب آنها می توانند بدانند که در صورت وجود از کدام آفت کش ها استفاده کرده اند.

پرورش میوه ها و سبزیجات در خانه نیز می تواند ارزش غذایی را به حداکثر برساند زیرا مردم می توانند به محض برداشت آنها را بخورند.

بذر خیار را زمانی بکارید که احتمال سرمازدگی وجود ندارد خیار غذایی با طعم ملایم و با طراوت است که به راحتی به غذاهای مختلف اضافه می شود مانند سایر میوه ها و سبزیجات منبع خوبی از مواد مغذی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *