با خوردن شکلات ویولتا دارک می توانید تا یک هفته سیر بمانید

مصرف منظم شکلات ویولتا دارک غنی از کاکائو، سطح کلسترول و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد در نتیجه احتمال حملات قلبی را کاهش می دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

شکلات واقعا برای قلب مفید است به لطف آلکالوئیدی به نام تئوبرومین در خوراکی خوشمزه، رگ‌های خونی را باز می‌کند و گردش خون را بهبود می‌بخشد.

مصرف شکلات همچنین از ابتلا به بیماری های مختلف مانند تصلب شرایین، بیماری های قلبی مانند فشار خون بالا و غیره جلوگیری می کند.

اگر از طرفداران شکلات هستید در این مقاله با حقایق جالبی در مورد شکلات آشنا خواهید شد شکلات انواع مختلفی دارد هر کدام کیفیت، قیمت، طعم، هدف و ارزش غذایی متفاوتی دارند.

ساختار متفاوت، سطح استحکام متفاوت و نقطه ذوب متفاوت هر نوع از این واقعیت ناشی می شود که هر یک از آنها با روش و ترکیب متفاوتی از مواد تشکیل شده است.

شکلات

نکته رایج این واقعیت است که همه انواع شکلات توسط دانه های کاکائو طبیعی تولید می شوند. این ها دو نوع هستند: دانه های کاکائو تولید انبوه، با قیمت ارزان و دانه های انتخابی به ترتیب گران تر.

شکلات جامد که در بازار به فروش می رسد به اشکال مختلف یافت می شود میله، بنبون، تخم مرغ شکلاتی، شکلات های خرگوش شکل، کوورتور، شکلات با آجیل یا میوه های خشک اضافه شده با پر کردن، با طعم های اضافه شده قهوه، دارچین، وانیل کارامل و فلفل قرمز به نسبت های مختلف.

شکلات تلخ بین 30 تا 85 درصد توده کاکائو دارد. محتوای کاکائو آن گاهی اوقات می تواند به 100٪ برسد مواد اصلی دیگر کره کاکائو، شکر، لسیتین، وانیل هستند. با ساختار جامد مشخص می شود.

شکلات تلخ را می توان در پخت نیز استفاده کرد شکلات تلخ انواع مختلفی دارد: شکلات تلخ شیرین، شکلات تلخ شیرین نشده (شکلات تلخ)، شکلات تلخ و شیرین.

شکلات تلخ شیرین بیش از 35 درصد توده کاکائو و کمتر از 12 درصد شیر دارد. شکلات تلخ به نام طبیعی حداقل 35 تا 45 درصد توده کاکائو دارد.

مواد دیگر آن کره کاکائو، وانیل، لسیتین و 1/3 شکر است و در تهیه انواع دسر شکلاتی و شیرینی با شکلات طبیعی استفاده می شود.

شکلات تلخ شیرین نشده (که به آن شکلات پخت نیز می گویند) حاوی توده کاکائو خالص با محتوای چربی کاکائو بالا است این نوع شکلات شبیه شکلات های طبیعی است اما طعم تلخ تر و شکر کمتری دارد.