قابلمه چدن نیولایف و اجاق‌های هلندی را می‌توان برای سرخ کردن و پختن غذاها به‌طور کامل مورد استفاده قرار داد.

وقتی به درستی چاشنی شوند برای پخت نچسب بالای اجاق گاز و همچنین پخت در فر عالی هستند گلدان های چدنی سنگین هستند اما ارزش قدرت عضلانی اضافی را برای استفاده از آنها دارد علاوه بر این، بسیاری از ما می‌توانیم از ورزش استفاده کنیم و عضلات بازوی خود را بسازیم.

چدن سخت است دلیلی وجود دارد که تابه های چدنی قدیمی در حیاط فروشی ها و عتیقه فروشی ها وجود دارد از بین بردن کامل آنها بسیار دشوار است.

وقتی چدن داغ شد، داغ می ماند بنابراین تابه های چدنی برای تفت دادن گوشت عالی هستند.

چدن برای گرم نگه داشتن غذا عالی است زیرا گرما را برای مدت زمان قابل توجهی نگه می دارد توسعه دانشگاه ایالتی میشیگان به شما پیشنهاد می‌کند که مطمئن شوید غذایی که در تابه یا اجاق هلندی خود نگهداری می‌کنید بیش از دو ساعت زیر 135 درجه فارنهایت نباشد.

قابلمه

هر بار که در تابه های چدنی خود آشپزی می کنید، با چاشنی کردن آنها، آنها را بهتر می کنید در طی فرآیند پخت، مقدار کمی آهن جذب غذا می شود.

تابه های چدنی و اجاق های هلندی غذای شما را به زیبایی نمایش می دهند این امر به ویژه زمانی که از آنها برای نان یا پای استفاده می شود صادق است.

هنگام پخت و پز در بالای اجاق در قابلمه های چدنی بهتر است آن را از قبل گرم کنید. با استفاده از تست پاپ و سیزل می توانید این کار را انجام دهید.

ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و بگذارید پنج دقیقه یا بیشتر گرم شود و هر از چند گاهی آن را بچرخانید همیشه یک تایمر تنظیم کنید تا فراموش نکنید که آن را روی مشعل دارید.

برای تست آمادگی چند قطره آب در تابه بریزید. آب باید بجوشد و بجوشد. اگر آب بلافاصله تبخیر شود، ظرف خیلی داغ است.

همچنین می توانید تابه های چدنی و اجاق های هلندی را در فر داغ به مدت 20 تا 30 دقیقه گرم کنید و دوباره تایمر را تنظیم کنید.

وقتی در قالب چدنی می پزید، لازم نیست آن را از قبل گرم کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *